pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 1, 2015 11:37 am Lees verder →

Daken en tuinen asbestgebied Roermond worden vanaf maandag schoongemaakt

Bij de grote brand op dinsdagavond 16 december bij jachthaven Het Steel in Roermond is een grote hoeveelheid asbest vrijgekomen. Het openbare verharde gedeelte in het verspreidingsgebied (stoepen en straten) is reeds eerder schoongemaakt. Daarna is het brongebied van de brand geïmpregneerd waardoor verdere verspreiding van de asbestdeeltjes voorkomen wordt. De schoonmaakploegen gaan vanaf 5 januari 2015 gefaseerd starten met het opruimen van particulier gebied (denk hierbij aan tuinen, balkons en daken), openbaar groengebied en brongebied.
Begonnen wordt met de gebieden die het dichtst bij de brandhaard zijn gelegen.

Op dit moment is nog niet bekend welke straten het eerst aan de beurt zijn en een verdere detailplanning wordt door het gespecialiseerd schoonmaakbedrijf opgesteld.

Als een wijk/straat aan de beurt is, worden de bewoners via een bewonersbrief geïnformeerd. Daarin staat wat de overheid/schoonmaakbedrijf doet en wat er van de bewoner wordt verwacht. Bij ommuurde achtertuinen of balkons is het bijvoorbeeld noodzakelijk dat een bewoner thuis is om de schoonmakers toegang te verschaffen tot het betreffende perceel. De GGD raadt het af om zelf schoon te gaan maken en dit over te laten aan de deskundige schoonmaakploegen.

bron: Gemeente RoermondPosted in: roermond