pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 29, 2016 10:44 am Lees verder →

Dankzij DNA-hit bejaarden-overval Kerkrade na 2 jaar opgelost

Kerkrade – Dankzij een internationale dna-hit heeft de recherche een overval uit 2014 opgelost. De verdachte, een 36-jarige man uit Heerlen, is zondag aangehouden in de gevangenis in Grave.

Een bejaard echtpaar werd op 31 augustus 2014 slachtoffer van de overval. Die vond buiten plaats op de Graverstraat in Kerkrade nadat de man en vrouw gepind hadden. Het geld werd uit de tas van de vrouw gepakt, waarna haar echtgenoot nog kort achter de dader aanging. Hij struikelde en raakte licht gewond. De dader wist te ontkomen.

DNA-hit
Na de overval heeft de politie sporenonderzoek verricht waarbij dna-materiaal werd veiliggesteld. Dit leidde onlangs tot een dna-hit in de internationale databank omdat de verdachte in Duitsland was aangehouden. Na de hit bleek dat de verdachte vast zat in de gevangenis in Grave. Voor die gevangenisstraf kwam hij zondag vrij. Toen hij de penitentiaire inrichting in Grave gisteren mocht verlaten is hij opgepakt op verdenking van de overval in Kerkrade.Posted in: algemeen, politie