pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 11, 2017 12:17 pm Lees verder →

Dat is pas van een koude kermis thuis komen …

Autokrakers komen van koude kermis thuis

Roerdalen/ Someren – De politie hield vorige week donderdagochtend rond 8.00 uur in het Brabantse Asten en Eindhoven twee mannen van 19 en 18 jaar uit Asten en Someren – vlak over de grens bij Meijel – aan. Ze worden verdacht van het plegen van meerdere auto-inbraken op 25 september bij een autobedrijf in Someren.
Wat was het geval?
In de vroege ochtend werd er due nacht rond 5.00 uur ingebroken in zeven personenauto’s die geparkeerd stonden bij het bedrijf. Op duidelijke camerabeelden die met de politiebwerden gedeeld waren twee daders te zien.
Kermis
Het was dat weekend kermis in Someren en daar was ook de wijkagent regelmatig te zien. Hij maakte die zondagavond op het kermisterrein een praatje met twee oude bekenden. De twee gaven aan dat het goed met ze ging en vertelden dat ze tegenwoordig op een eerlijke manier aan hun geld kwamen: “Nee agent, van ons heeft u geen last meer.”
Beelden
Toen de agent later de beelden van het autobedrijf bekeek herkende hij de daders als de kermisklanten met wie hij enkele uren eerder een praatje maakte. Donderdagochtend vorige weeknwerden ze opgepakt. In de woning van één van de verdachten werden meerdere navigatiesystemen van het bedrijf uit Someren gevonden. Ook werd kleding aangetroffen die op de videobeelden te zien was.

De twee zitten vast en worden verhoord.Posted in: algemeen, politie, roerdalen