pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 16, 2012 8:46 am Lees verder →

Dauwtrappen in de Meinweg met ontbijt donderdagmorgen om 7 uur voor iedereen

Roerdalen- -Dauwtrappen en Hemelvaart hebben op de een of andere manier iets met elkaar te maken. Aan deze traditie doet Staatsbosbeheer op de Meinweg graag mee! En na afloop staat er een heerlijk ontbijt te wachten op de deelnemers.

Hemelvaart en dauwtrappen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Lekker vroeg uit de veren en dan genieten van de natuur vóórdat het druk wordt in De Meinweg. Reeën, die zich nog niet in de bebossing hebben teruggetrokken, misschien wel een wild zwijn, hagedissen en adders, die zich koesteren in de vroege ochtendzon. Dat kunt in principe allemaal tegenkomen als u lekker vroeg op pad gaat! En bang om te verdwalen hoeft u niet te zijn, want er zijn gidsen beschikbaar, die het gebied op hun duimpje kennen! Zij kunnen onderweg antwoord geven op uw vragen en zij wijzen u op allerlei leuke dingen, die u anders wellicht niet eens opgevallen waren. En na afloop is er een gezamenlijk ontbijt.

Zin om mee te gaan? Dat kan op donderdag 17 mei! Om 07.00 uur staan gidsen klaar bij de Bezoekerscentrum De Meinweg (foto) , Meinweg 2 te Herkenbosch om u mee te nemen voor een dauwtrapwandeling door het Meinweggebied. Na zo’n 2½ uur bent u dan weer terug bij het bezoekerscentrum, waar een heerlijk ontbijt op u staat te wachten. Onder het genot van een overheerlijke maaltijd kunt u dan bijkomen van de wandeling en nog even lekker napraten over wat u net heeft gezien en beleefd.

De kosten voor deze activiteit, inclusief het ontbijt, bedragen € 12.50 voor volwassenen en € 10,00 per kind. Reserveren is nodig en dat kan tot uiterlijk dinsdag 15 mei 12.00 uur aan de balie van het Bezoekerscentrum, Meinweg 2 te Herkenbosch, via [email protected] of op telefoonnummer (0475) 528500.
Voor meer informatie kunt u bellen met Staatsbosbeheer in het Bezoekerscentrum De Meinweg, tel. (0475) 528500

Openingstijden
donderdag 17 mei 2012, 07:00 uur
Locatie
Meinweg 2
6075 NA HERKENBOSCHPosted in: roerdalen