pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 30, 2017 8:45 am Lees verder →

Overgang Davy Pröpper van PSV naar Petersburg kwestie van dagen, hooguit weken

Roerdalen – De overgang van Eindhoven naar Petersburg lijkt een kwestie van dagen, hooguit weken.Zenit Sint-Petersburg maakt serieus werk van de komst van PSV-middenvelder Davy Pröpper. De Russische topclub wil de viervoudig Oranje-international graag aan de selectie toevoegen. Het is niet voor het eerst dat Zenit een poging doet bij Pröpper, hij staat er al jaren op het verlanglijstje.
“Pröpper staat al heel lang bovenaan het verlanglijstje van Zenit”, laat Henk van Stee weten aan De Telegraaf. De Rotterdammer was tot afgelopen zomer technisch directeur in Sint-Petersburg. “Hij zit al geruime tijd bij de topdrie van spelers die Zenit heel graag erbij wil hebben. De scouting was altijd lovend over hem.”

Volgens Van Stee stond Pröpper al op de lijst in de tijd dat Zenit probeerde om Georginio Wijnaldum over te nemen van PSV. “Hij is een moderne, complete middenvelder, die eigenlijk alle facetten van het spel op het middenveld beheerst. Het is nu in een stroomversnelling gekomen door de verkoop van Axel Witsel voor 20 miljoen euro aan een Chinese club.”Posted in: algemeen, roerdalen