pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 29, 2016 3:04 pm Lees verder →

De Boer denkt dat PSV-Ajax op 20 maart beslissend is; volgens supporters echter niet…

Roerdalen/Eindhoven – PSV-trainer Philip Cocu ligt er niet wakker van dat zijn collega bij Ajax de Eindhovenaren in een favorietenrol plaatst. Maken PSV en Ajax geen fouten tot 20 maart dan kan de topper in Eindhoven weleens de competitie beslissen, meent Ajax-trainer Frank de Boer.

Volgens hem staan de Eindhovenaren er iets beter voor, hoewel de landskampioen met de Champions League erbij op twee paarden wedt. Maar menig supporter rond Eindhoven denkt dat dat juist een nadeel voor PSV is omdat net iets teveel energie naar de CL misschien gaat en daardoor de titel op een haar na gemist wordt…Dus moet PSV volgens menige supporter alles op alles zetten en gaan voor de landstitel. “In de CL is het maximum voor deze jonge Eindhovense ploeg bereikt want wisten jullie dat PSV de allerjongste en minst ervaren ploeg is van alle teams die nog in de CL-competitie zit. Op zichzelf is het thans berikte resultaat al een succes”, zo weet deze supporter uit Limburg.
De Boer: “Niet alleen heeft PSV een voorprong van een punt, de club heeft tevens een bredere en fitte selectie. Dat kan in PSV’s voordeel zijn. De doorslag gaat geven wie het meest stabiel is en de mindere duels weet te winnen.”, meent de Ajax-trainer in de Telegraaf
Ajax en PSV wonnen allebei afgelopend weekeinde. De Amsterdammers versloegen AZ op overtuigende wijze (4-1), terwijl de regerend landskampioen ADO Den Haag simpel opzij zetten (2-0). PSV heeft een punt meer dan de Amsterdammers in de stand.
Overigens is men in Eindhoven voorzichtig: stel dat PSV op 20 maart wint dan resteren er nog duels voor beide ploegen die de potentiele kampioenskandidaten punten kunnen afpakken…Posted in: roerdalen