pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 19, 2016 8:58 am Lees verder →

De Boer: duel morgen tegen PSV voluit gaan….

Roerdalen – Het gaat er om spannen maar Ajax gaat voluit. Trainer Frank de Boer heeft op zijn persconferentie duidelijke taal gesprokenn. Zondag namiddag staat het duel PSV -Ajax op het programma, een wedstrijd die misschien wel eens de titelstrijd gaat Beslissen.
De coach vindt het niet erg dat de Eindhovenaren 120 minuten en een penaltyreeks achter de rug hebben. “Het zal misschien een kleine invloed kunnen hebben”, aldus De Boer.”

“Als er één ploeg een voordeel bij heeft, dan zijn wij dat,” meent de trainer. “Maar ik denk dat die jongens van PSV zo goed getraind zijn dat het geen problemen moet opleveren.”

Aan vergelijken doet De Boer niet: “Vergelijken met Atlético is lastig, ze speelden met vijf verdedigers. Ik ga er vanuit dat PSV tegen ons 4-3-3 speelt. Zoals ze eigenlijk altijd doen.”

De coach van de Amsterdammers gaat vol voor de zege. “PSV speelt thuis, staat bovenaan, maar ik ben ervan overtuigd dat wij drie punten mee kunnen nemen”, vertelt De Boer. “Normaal gesproken bepaalt degene die het dominantst is het tempo van de wedstrijd. Dat gebeurt meestal op het middenveld.”Posted in: algemeen, roerdalen