pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 4, 2012 10:29 am Lees verder →

De Christoffel voor Huub Boots Roermond

Roermond – Op dinsdag 3 januari 2012 ontving Huub Boots uit handen van burgemeester Henk van Beers de gemeentelijke onderscheiding ‘de Christoffel’. De uitreiking vond plaats in het stadhuis en wel tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

‘De Christoffel’ wordt toegekend aan Roermondenaren, dan wel voormalige inwoners van Roermond die zich op vrijwillige basis, casu quo in het vrijwilligerswerk, op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeenschap Roermond;

Verdiensten
Boots heeft vanwege zijn inzet voor diverse verenigingen en organisaties in Roermond zoals Voetbalvereniging SVC, de Stichting Roermond demareert, de Sint Theresiaput, Carnavalsvereniging de Veldjmuus en de Roermondsche Wielrijdersvereeniging All Right grote verdiensten gehad voor de Roermondse gemeenschap.
Daarnaast heeft hij zich als politicus meer dan twee decennia voor de stad Roermond ingespannen.

Samenvattend
Huub Boots heeft zich gedurende een groot aantal jaren op onbaatzuchtige wijze op velerlei gebied voor de gemeenschap Roermond ingezet. Deze inzet is voor de gemeenschap Roermond van grote betekenis geweest hetgeen voor het College van burgemeester en wethouders reden was om de ‘Christoffel’ 2012 aan hem toe te kennen.

‘De Christoffel’ is een plastiek ontworpen door de
Swalmer keramist Joop Crompvoets.

 Posted in: roermond