pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 3, 2018 4:14 pm Lees verder →

De OranjeLeeuwinnen hebben ook de tweede wedstrijd van de Algarve Cup gewonnen

Roerdalen // De OranjeLeeuwinnen hebben ook de tweede wedstrijd van de Algarve Cup gewonnen. Nadat er woensdag overtuigend werd gewonnen van Japan (6-2), werd Denemarken vrijdagavond met 2-3 verslagen..

In de 19e minuut kwam Denemarken zelfs op voorsprong. Pernille Harder kreeg veel te veel ruimte en scoorde haar 51e interlandgoal. Niet veel later kreeg Ellen Jansen een enorme kans op de gelijkmaker. Een foutje van de Deense verdediging biedt een opening, maar de aanvalster verprutste de mogelijkheid.

Vreugdenhil hield Oranje vervolgens op de been met enkele puike reddingen. Na iets meer dan een half uur spelen viel de gelijkmaker alsnog. Cheyenne Van den Goorbergh bekroonde haar debuut met een fraaie goal: 1-1. Toch gingen beide ploegen aan de thee met een 2-1 stand in het voordeel van Denemarken. Frederikke Thøgersen wist Vreugdenhil te kloppen.

In het tweede bedrijf begon Denemarken als bovenliggende partij. In de 54e minuut voorkwam de paal een verdere achterstand voor de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman. De trainster besloot vervolgens om wat ervaren krachten in te brengen. Dominique Janssen, Jackie Groenen en Jill Roord vervingen Merel van Dongen, Desiree van Lunteren en doelpuntenmaakster Van den Goorbergh.

Met nog een kwartier te gaan werden ook Lieke Martens en Lineth Beerensteyn gebracht. Niet veel later bracht Martens de stand weer gelijk. Op aangeven van Liza van der Most kopte de sterspeelster raak. Denemarken moest vijf minuten voor tijd verder met tien speelsters, aangezien Karoline Smidt haar tweede geel kreeg.

Het overwicht van de Leeuwinnen betaalde zich uiteindelijk nog uit. In de extra tijd werd een corner van Roord binnengewerkt door een speelster van Denemarken: 2-3. Door dat late doelpunt hebben de Oranjevrouwen na twee wedstrijden op de Algarve Cup zes punten.

Aankomende maandag kunnen de Leeuwinnen bij een overwinning op IJsland (maandag 16:40 uur, red.) de groepswinst en een plek in de finale veilig stellen. De beste twee groepswinnaars van de drie poules strijden daarin om de zege van de Algarve Cup.Posted in: algemeen, roerdalen