porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 10, 2016 4:36 pm Lees verder →

De winter komt zeer waarschijnlijk niet meer…Elfstedentocht verder weg dan ooit

Roerdalen – Ter herinnering: de laatste Elfstedentocht was in 1997. De hoop op een Elfstedentocht deze winter kan de ijskast in. Voorlopig blijven de temperaturen overdag boven het vriespunt en een koudeperiode in maart is zeer zeldzaam. Dat meldt Marco Verhoef van Weerplaza.
. In totaal werd de Elfstedentocht sinds 1909 vijftien maal gereden. De recentste Elfstedentocht vond plaats in 1997.

Het wordt hooguit twee graadjes kouder komende dagen dan nu, maar van echte kou is absoluut geen sprake. Met de weersvoorspelling van komend weekend in het vooruitzicht klinkt het woord ‘koufront’ in de wandelgangen, maar die komt er helemaal niet. Volgens de meteoroloog kunnen mensen het wel als koud ervaren, omdat we deze winter geregeld temperaturen zagen van boven de 10 graden.

In de nachten kan de temperatuur de komende periode dalen tot het vriespunt, maar overdag is het zo’n 5 à 6 graden. De kans op lokale gladheid is aanwezig en in het weekend is er in het zuiden kans op een buitje natte sneeuw.

Dat is normaal Nederlands winterweer”, aldus Verhoef.

Wel wordt het weerbeeld wat droger dan de afgelopen dagen. Ook voor volgende week voorziet men geen kou. In maart is diepvrieskou zeer zeldzaam en de winter blijft voor het derde jaar op rij onzichtbaar…Posted in: roerdalen