pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 23, 2015 6:22 pm Lees verder →

Depay naar Italie? en Yordi Clasy naar Zenith of Southampton?

Roerdalen – Memphis Depay staat in de belangstelling van meerdere topclubs. Nu zou Juventus ook weer interesse hebben. Verder is het ook zo goed als zeker dat Yordi Claassens vertrekt bij Feyenoord want het bekende Zenith zo graag voor veel roebels de Feyenoord-middenvelder en veelbelovende Oranje-international willen inlijven.
De Russen zouden Clasie al langer volgen en zouden zeer geïnteresseerd zijn. Ook Southampton zou interesse hebben in de international.

De ploeg van Ronald Koeman overweegt Clasie aan te trekken als vervanger van Morgan Schneiderlin, die waarschijnlijk vertrekt. Koeman werkte eerder samen met Clasie toen hij coach van Feyenoord was
.
Volgens Indykaila News voegt in het transfer-caroussel rond Depay de Italiaanse kampioen Juventus zich toe bij het rijtje van onder andere Manchester United, Liverpool, PSG en Bayern München. Depay werd afgelopen zomer ook al gevolgd door Juve, dat zich woensdagavond plaatste voor de halve finale van de Champions League.

Eerder deze week gingen de geruchten dat De Oude Dame geïnteresseerd zou zijn in een andere Nederlandse international, namelijk Quincy Promes.Posted in: roerdalen