pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 26, 2017 12:48 pm Lees verder →

Derde docu over bijzondere Kees Momma ( autistisch)

Roerdalen – Er komt een derde documentaire over Kees Momma. De autistische Kees Momma werd bekend door de documentaires Trainman en Het beste voor Kees. Maakster Monique Nolte is al begonnen met de film.
In de nieuwe documentaire kunnen we zien hoe Kees (51) steeds zelfstandiger wordt. In Het beste voor Kees was te zien hoe zijn bejaarde ouders naar een geschikte woning zochten voor hun zoon. In de nieuwe film is te zien hoe zij een aangepaste, vrijstaande bungalow hebben gekocht waarin Kees kan wonen.
Facebook

Volgens Monique Nolte zal de documentaire nog jaren in beslag nemen, maar in de tussentijd worden de volgers van de Facebookpagina Het beste voor Kees op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Duitsers

Het beste voor Kees maakte van Kees Momma een bekende Nederlander. De film werd door 1,5 miljoen mensen bekeken die zagen dat de Velpenaar bijzondere talenten bezat. Hij spreekt Japans, kan fantastisch gebouwen tekenen en zijn elektrische trein rijdt altijd op tijd. Kees werd ook beroemd omdat hij zich bijzonder eloquent uitdrukt en weinig genegenheid voelt voor Duitsers. Vooral die combinatie leverde mooie televisie op.Posted in: algemeen, roerdalen