pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 13, 2014 2:10 pm Lees verder →

Deze week in Roerdalen collecte Anjerfonds

Roerdalen – De Anjeractie is de jaarlijkse collecte van het Cultuurfonds. Van 11 tot en met 17 mei wordt gecollecteerd in onze gemeente. Culturele verenigingen en stichtingen uit Roerdalen nemen dit voor hun rekening.

Heeft u de collectant gemist en wilt u toch iets geven? Sms dan het woord ‘cultuur’ naar 4333. Hiermee doneert u eenmalig € 2,50.

Wat gebeurt met de opbrengst?
De verenigingen en stichtingen die het collecteren verzorgen mogen éénderde van het geld zelf houden. Dat geld mogen ze gebruiken voor hun eigen culturele doelen. De rest van het geld én een bijdrage uit het activiteitenbudget van het landelijke fonds, gaat naar het Prins Bernhard Cultuurfonds afdeling Limburg. Het Prins Bernhard Cultuurfonds stimuleert cultuur en natuurbehoud in Nederland op grote en kleine schaal. Met het geld worden dus culturele initiatieven in de regio, dus ook Roerdalen, financieel ondersteund. Denk hierbij aan instrumenten voor een muziekvereniging, een geluidsinstallatie voor een toneelclub, de restauratie van een orgel, een lokaal historische uitgave, educatief materiaal voor natuurbehoud en zo meer.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het Prins Bernhard Cultuurfonds eens op www.cultuurfonds.nl.Posted in: roerdalen