pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 24, 2012 7:15 am Lees verder →

Dieuwertje Blok verwelkomt in Roermond de “landelijke”Sinterklaas op 17 nov. as.

Roerdalen/Roermond – Zaterdag 17 november is het groot feest in Roermond! Die dag zetten Sinterklaas en zijn Pieten voet aan wal in de bisschopsstad. De goedheiligman zal op de Roerkade aanmeren met zijn stoomboot. Alle kinderen in Roermond kunnen de Sint welkom heten. De NTR doet rechtstreeks verslag van de intocht.De centrale presentatie wordt vanuit Roermond verzorgd door de presentatrice van Het Sinterklaasjournaal Dieuwertje Blok (foto met Sin).

Het bezoek van Sinterklaas aan Roermond wordt georganiseerd door de NTR in samenwerking met de gemeente Roermond. Waarnemend burgemeester Henk van Beers is verheugd dat Roermond dit jaar Sinterklaas welkom mag heten: “Roermond is als monumentale stad een prachtig decor voor de intocht van Sinterklaas. En als koopstad staat Roermond hoog aangeschreven. Dat moet Sinterklaas zeker aanspreken”, aldus de burgemeester.

De NTR doet verslag van de intocht in de speciale – extra lange – aflevering van Het Sinterklaasjournaal. De uitzending begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.15 uur. Op het digitale themakanaal [email protected] 24 en op zappelin.nl is de intocht met gebarentolk te volgen.Posted in: roerdalen, roermond