pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 30, 2012 9:53 am Lees verder →

Dinsdag 1 mei kindertocht Meinweg

Meinweg – , Kindertocht in de Meinweg: Wandeltocht

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet kindertocht
in De Meinweg

Ontdekkingstocht voor kinderen van 6 – 7 jaar

Op dinsdag 1 mei organiseert Staatsbosbeheer een kindertocht in het Nationaal Park De Meinweg. Deze tocht is geschikt voor kinderen van 6-7 jaar.

Kinderen groeien op in een verstedelijkte omgeving. Onderzoek leert dat meer dan zeventig procent van de kinderen nooit in een echt natuurgebied komen. Duurzame aandacht en zorg voor de natuur is alleen mogelijk als mensen een relatie ermee opbouwen. En de kiem daarvan wordt in de kinderjaren gelegd. Het is dan ook van belang dat kinderen het vooral leuk vinden om in de natuur te zijn om hiermee een binding te krijgen. Deze tocht sluit hierbij naadloos aan door kinderen de dieren en natuur van het gebied te laten ontdekken.

Speciaal voor kinderen is er door Staatsbosbeheer een spel ontwikkeld, waar antwoord wordt gegeven op tal van vragen omtrent het leven in en om het bos. Op dinsdag 1 mei wordt deze kindertocht gespeeld in Nationaal park De Meinweg. De start is om 14.30 uur bij het Bezoekerscentrum De Meinweg, Meinweg 2 te Herkenbosch. Ergens tussen 16.00 en 16.30 uur zit de tocht erop.
De kosten voor deze speurtocht bedragen € 2,50 per kind. Tevens het verzoek om u op te geven. Dat kan op telefoonnummer (0475) 528500, via [email protected] of aan de balie van het bezoekerscentrum.
Openingstijden
dinsdag 1 mei 2012
Locatie
Meinweg 2
6075 NA HERKENBOSCHPosted in: roerdalen