pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 16, 2014 6:59 pm Lees verder →

Dinsdag in Munt Weert musical met Melickse Suzan Seegers

imageMelick/Weert – Dinsdag as is in de Munt te Weert een muziekkomedie met de uit Melick afkomstige Suzan Seegers.(foto)

Sinds de dood van haar vader leeft de wereldschuwe Mus tussen haar vaders langspeelplaten op zolder in haar eigen droomwereld, terwijl haar alcoholistische moeder rondsliert en dubieuze mannen versiert. Een van hen is een derderangs manager. Als hij Mus hoort zingen, denkt hij munt te kunnen slaan uit haar gouden stem door haar te lanceren als het sterretje Little Voice.

Jim Cartwrights West End-hit The Rise and Fall of Little Voice werd overladen met vijf sterren-recensies en de latere filmbewerking werd bedolven onder prijzen. Nu is de rauw-realistische muziekkomedie in Nederland te zien, met Suzan Seegers als Mus en Ellen Pieters als haar loeder van een moeder. Met prachtige liedjes van Edith Piaf, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe en Shirley Bassey laat Seegers horen net zo’n grandioze stem te hebben als Mus. Ondertussen raakt de aardse bewerking van Jules Deelder precies de goede snaar: ellende, humor én ontroering.Posted in: roerdalen