pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 29, 2017 4:44 pm Lees verder →

Direceur KNVB boos op Henk Fraeser wegens veinzen blessure keeper om instructies te geven…..

Roerdalen – Gijs de Jong, operationeel directeur betaald voetbal van de KNVB, is niet te spreken over het trucje dat Vitesse-trainer Henk Fraeser onlangs toepaste in het duel met FC Groningen, zo berichtte de Telegraaf onlangs.
Vitesse-keeper Eloy Room veinste in de eerste helft een blessure, waardoor het spel stillag en Fraser de kans had om zijn elftal (op dat moment tegen een achterstand aankijkend) te instrueren. De coach gaf na afloop toe dat Room niet geblesseerd was, maar het een trucje was om zijn spelers aanwijzingen te geven.

De Jong vindt ‘dat niet passen bij Fraser’, zo staat te lezen in zijn column op de website van de KNVB. ‘Erg jammer dit. Grenzen opzoeken, okay. Maar ‘schwalbes’ stimuleren? Het kan aan mij liggen, maar ik vind het niet passen bij de fanatieke sportman Henk Fraser zoals ik die altijd graag heb gewaardeerd. En als het even kan wil blijven waarderen’, schrijft de directeur.

Omdat er geen regels zijn voor de actie van Fraser, kon de aanklager betaald voetbal niets doen in de vorm van een straf. Het was overigens niet de eerste keer dat Fraser de truc toepaste. In november 2015, destijds als trainer van ADO Den Haag, deed Fraser in het duel bij Roda JC precies hetzelfde met zijn keeper Martin Hansen.



Posted in: algemeen, roerdalen