pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 19, 2013 12:46 pm Lees verder →

Directie Limburgse kranten stapt op

Roerdalen – Interim-directeur Ad Verrest verlaat MGL per 1 juli. Het is niet bekend wie Verrest gaat opvolgen. De topman keert terug naar Wegener. De centrale ondernemingsraad in Limburg wil bij de benoeming van de nieuwe directeur in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken worden, staat in een brief aan de Raad van Commissarissen. Bij het aanstellen van een nieuwe directeur moet advies worden ingewonnen bij de ondernemingsraad, zo luiden de spelregels.

Verrest kwam naar Limburg om Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad te integreren met de kranten van Wegener. Dat is niet gelukt. Het in januari door CEO Truls Velgaard aangekondigde fusieplan heeft de Limburgse kranten nooit bereikt. Velgaard is vandaag vervangen door Susan Duinhoven.

De Limburgse kranten zien het voordeel niet van een fusie met het noodlijdende Wegener. Toch kan het nog uitdraaien op een fusie, zegt voorzitter Rob Cox van de ondernemingsraad. “Als het Mecom niet lukt Wegener en MGL te verkopen als geheel of als losse onderdelen, dan kan het in elkaar schuiven van beide ondernemingen een optie worden.” Lees verder Nvj.nlPosted in: roerdalen