pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 11, 2018 9:05 am Lees verder →

Dit gaat er vandaag inde wereld in ieder geval gebeuren…

(Bron: nu.nl)

Tweede ‘zwarte zaterdag’

Na de eerste ‘zwarte zaterdag’ die vorige week plaatsvond, is het dit weekend opnieuw erg druk op de Europese snelwegen door mensen die naar hun vakantiebestemming reizen, of terugkeren naar huis. Vooral in Frankrijk, Duitsland en in Italië worden lange files verwacht.

Achtergrond: Alle inpaktips voor de terugreis.

Eerste speelronde Eredivisie

Zaterdag spelen Ajax en PSV de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De Amsterdammers spelen om 18.30 uur thuis tegen Heracles Almelo en de Eindhovenaren ontvangen om 20.45 uur FC Utrecht. Feyenoord speelt zondag om 14.30 uur zijn eerste wedstrijd. De Graafschap is dan de tegenstander.

NU.nl blikt vooruit op het Eredivisie-seizoen.

NASA lanceert Parker Solar Probe

Ruimtevaartorganisatie NASA stuurt een ruimtesonde naar de zon. De zogeheten Parker Solar Probe gaat dwars door de zonneatmosfeer. De sonde wordt zaterdagochtend tussen 9.33 uur en 10.38 uur (Nederlandse tijd) gelanceerd vanaf een basis in Florida. Hoofddoel van de sonde is het om meer informatie in te winnen over de zogeheten zonnewind.

Waarom gaat ruimtesonde Parker eigenlijk naar de zon?

Schippers aast op titel 200 meter op EK atletiek

In Berlijn gaat Dafne Schippers op jacht naar de Europese titel op 200 meter. De Utrechtse loopt net als Jamile Samuel om 20.45 uur de finale. Een half uur eerder verschijnen Lisanne de Witte en Madiea Ghafoor aan de start van de eindstrijd op de 400 meter.

Voor Schippers voelde de halve finale weer als vanouds.

Dit gebeurde er vannacht

‘Weinig ambitie in grootste steden om verkeer schoner te maken’

Nieuwgevormde coalities in de 32 grootste gemeenten van Nederland hebben weinig plannen om het verkeer in de steden schoner te maken. Dat concludeert de stichting Natuur & Milieu. Dagblad Trouw schrijft dat de organisatie onderzocht heeft wat besturende partijen hebben afgesproken in coalitieakkoorden. Slechts in enkele steden worden vervuilde auto’s geweerd. Ook plannen om het wagenpark te verduurzamen bestaan maar in een paar gemeenten.

Van de 32 steden kregen er vier van de milieuorganisatie het predikaat “goed”.

Monsanto moet kankerpatiënt 289 miljoen dollar schadevergoeding betalen

Chemiebedrijf Monsanto moet een schadevergoeding betalen van 289 miljoen dollar (253 miljoen euro) aan een man die voor de rechter verklaarde dat hij kanker heeft gekregen van het glyfosaathoudende middel Roundup. Dewayne Johnson, een voormalig conciërge in de buurt van San Francisco, stelt dat hij terminaal ziek is geworden door het gebruik van de onkruidverdelger Roundup. Zijn advocaat had tijdens de zitting erop aangedrongen om Monsanto te straffen met een uitspraak die “daadwerkelijk de wereld verandert”.

Monsanto heeft al aangegeven in hoger beroep te gaan.

Politie onderzoekt twee schietincidenten in Etten-Leur

In Etten-Leur zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mensen neergeschoten. Ze werden door de politie in twee verschillende straten van de Brabantse gemeente aangetroffen. De politie trof een persoon met een schotwond aan op de Putter en één op de Havik.

Beide slachtoffers zijn aanspreekbaar en naar het ziekenhuis gebracht.

Tienduizenden Roemenen betogen tegen regering

Tienduizenden Roemenen zijn vrijdag in de hoofdstad Boekarest en andere steden de straat op gegaan om tegen de regering van de sociaaldemocratische PSD te protesteren. De actievoerders willen dat er eindelijk serieus wat aan de diepgewortelde corruptie gedaan wordt. Ook zijn de betogers boos over de lage lonen en verwijten ze de regering dat die de rechterlijke macht probeert te verzwakken.

Ongeveer honderd mensen moesten medisch behandeld worden.

Veel rook vrijgekomen bij grote brand in woning Goes

In een woning aan de Rietweg in Goes heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand gewoed. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brand woedde in eerste instantie in een schuur van een woning aan Buys Ballotstraat, maar sloeg over naar een woning aan de Rietweg. Volgens de brandweer was niemand meer in het huis aanwezig tijdens de bluswerkzaamheden.

Volgens de brandweer was op dat moment niemand meer in het huis aanwezig.

Dit is er in het weekend te doen

Vallende sterren bekijken

De komende nachten zijn tientallen vallende sterren per uur te zien. Met als hoogtepunt de nacht van zondag 12 op maandag 13 augustus. Dan schieten per uur zo’n veertig tot zestig meteoren door de hemel. Tijdens een heldere avond of nacht kun je deze Perseïden-meteorenzwerm met het blote oog in de buitenlucht zien.

NU.nl maakte een overzicht van de beste plekken om de vallende sterren te bekijken.

Slotweekend Sneekweek

De Sneekweek is al de hele week in volle gang, maar duurt nog tot en met zondag. Het hele weekend staan er nog zeilwedstrijden, demonstraties en feesten op het programma. Zondag wordt de Sneekweek afgesloten met een slotconcert.

Lekker naar de film

Elke week draaien er nieuwe films in de Nederlandse bioscopen. Deze week zijn dat onder meer de comedy The Spy Who Dumped Me en een documentaire over Grace Jones.

Bekijk welke films vanaf deze week nog meer in de bioscoop draaien.Zie nu.nl
Dit weekend op NU.nl

Censuur op sociale media: Hoever gaat de vrijheid van meningsuiting?

Apple en Spotify besloten deze maand meerdere podcasts van de omstreden Amerikaanse complotdenker Alex Jones en diens website InfoWars te verwijderen. Ook Facebook en YouTube namen maatregelen door pagina’s en video’s offline te halen. Daarmee verliezen Jones en InfoWars een platform bij grote mainstream sociale media.

Hoeveel zeggenschap moeten online platformen hebben als het om de vrijheid van meningsuiting gaat?Zie nu.nl

Terug van vakantie? Zo neem je je vakantiegevoel mee naar je werk

Het kan bij het aanbreken van de vakantie lastig zijn om jezelf los te maken van het werkritme. Geen vergaderingen, to-dolijstjes of deadlines. Bij terugkomst is er weinig veranderd, hoewel je enkele weken niet op je werkplek was en in een andere omgeving geweest bent.

Hoe houd je het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast?

Overlast door wespen: ‘Gewoon rustig blijven, een wesp komt niet voor jou’

Als een wesp een terras nadert, veranderen de stoerste mensen binnen de kortste tijd in angstige types die wild om zich heen slaan. Deze zomer is dat beeld vaker te zien, omdat er in vergelijking met vorig jaar meer wespen rondvliegen.

Madonna bijna zestig: Doet ze er nog toe?

Like a Virgin, Holiday, La Isla Bonita en Vogue: zomaar wat onvergetelijke nummers die afkomstig zijn van één vrouw: de ‘Queen of Pop’, Madonna. Jarenlang was ze niet weg te denken uit de hitlijsten en alles wat de zangeres aanraakte, veranderde in goud. Donderdag viert ze haar zestigste verjaardag.

Is ze nog altijd relevant, of is het beter de microfoon op te bergen?Zie nu.nl
Podcast: ‘Het ziet er heel goed uit voor een Formule 1-race in Assen’

Nog geen week na het vertrek van Daniel Ricciardo van Red Bull Racing naar Renault geeft Christian Horner een reactie. Waarom wisselt Ricciardo van team? Hoe gaat het met Formule 1-icoon Niki Lauda en wat zijn de mogelijkheden voor een Formule 1-race in Nederland?

Daan Smink bespreekt het laatste nieuws met Formule 1-verslaggever Joost Nederpelt.Zie nu.nlPosted in: algemeen, politie, video