pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 26, 2016 12:23 pm Lees verder →

Dit lied zat door fout niet in finale LVK, maar artiest wil in 2017 geen voorkeursbehandeling

Roerdalen – Vanmorgen zei Joep Verbugt, voorzitter van de hoofdjury van het LVK al op de radio van L1: we hebben een aanbod gedaan aan de artiest in kwestie voor een halve finaleplaats volgend jaar bij het LVK als gevolg van het missen van de finale dit jaar door onze fout, maar de artiest heeft daarvan afgezien; hij wil die plek ook in 2017 op eigen kracht bereiken
Op de site van L1 staat over de kwestie:
De stichting LVK en de Doenraadse artiest Pascal Sutherland hebben maandagavond gezamenlijk een punt gezet achter de affaire die ontstond nadat afgelopen zaterdagochtend bleek dat de inzending ‘Dat haw ich eerder motte doon’ onterecht niet in de finale was geplaatst.

Beide partijen constateren dat er door een samenloop van omstandigheden over en weer fouten zijn gemaakt bij de inzending en de verwerking van het betreffend liedje. Dit gegeven heeft geleid tot een situatie die vervelend en ongewenst is voor alle: Pascal Sutherland, de stichting LVK en Rene Dirkx uit Sittard, de vertolker van ’t sjoonste feestje van het jaor’.

De stichting LVK heeft de Doenraadse artiest in eerste instantie een Wild Card voor de finale in 2017 aangeboden indien hij de halve finale zou bereiken. Maar dit zou niet in de geest van de vastelaovesgedachte van Pascal passen. Als rasechte vastelaovesvierder gaat hij daarom ook geen gebruik maken van dit aanbod, en wil graag net als alle andere artiesten het traject straks op eigen kracht weer gaan doorlopen, zonder privileges. Het LVK heeft veel respect voor zijn opstelling hierin.

Er zijn inmiddels een aantal technische voorbereidingen in gang gezet die het risico op een herhaling van deze vervelende samenloop van omstandigheden voor de toekomst zoveel mogelijk uitsluiten.

Pascal Sutherland en het LVK willen in de aanloop naar de Vastelaovend , de vastelaovesgedachte de boventoon laten voeren , zoals “Bertha ’t haet bedoeld”Posted in: roerdalen, video