pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 10, 2011 5:10 am Lees verder →

Dit weekeinde in Vlodrop Zomerfeesten; ook met plaatselijke “artiesten”

Vlodrop – Stichting Vlorp Events organiseert dit weekend de Zomerfeesten 2011. Het tweedaagse evenement zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 juli. De organisatie is dit jaar in handen van Vlorp Events en er is wederom gezorgd voor een boordevol programma met o.a. live-optredens, een zeskamp en een brunch.
Programma 2011

Zaterdag 9 juli wordtl om 20 uur het startsein worden gegeven met een spetterend optreden van Sabrina’s dansstudio gevolgd door de feest- en partyband N-RGY! Voortgekomen uit de voormalige feestband “De Breultaler”, heeft N’RGY! zich ontwikkeld tot een echte feestsensatie met een gevarieerd repertoire door vocaal en instrumentaal ensembles Ook zal er ook nog een LIVE dansoptreden volgen van Sabrina’s dansstudio.

Zondag 10 juli zal er om 11 uur gestart worden met een brunch. Inschrijving hiervoor dient plaats te vinden bij café bistro Bremmers! Alvorens gestart wordt met de zeskamp zullen live-optredens plaatsvinden van de plaatselijke ‘artiesten’.
Om 14:00 begint de zeskamp waarin teams van binnen en buiten Vlodrop het tegen elkaar opnemen met als inzet de wisselbeker. Het feestweekend zal omstreeks 18:00 eindigen, maar is de sluiting in de kroegen in Vlodrop.Posted in: Geen categorie