pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 19, 2017 8:02 am Lees verder →

Dit weekeinde onderhoud A73 en ook tunnels

Roerdalen -Dit weekeinde is een deel van de A73 dicht vanwege onderhoud. Ook de tunnels gaan een nacht dicht voor onderhoud.
Het verkeer moet vanwege de omleidingen rekening houden met extra reistijd, de vertraging kan oplopen tot zo’n dertig minuten.
Venlo-Zuid
Net als de afgelopen twee weekenden voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan de A73 ter hoogte van Venlo. Hierdoor is de snelweg tussen afrit Venlo-Zuid en oprit Belfeld van vrijdag 19 mei 21:00 uur tot en met maandag 22 mei 5:00 uur dicht. Doorgaand verkeer richting Roermond wordt bij knooppunt Zaarderheiken omgeleid.
Lokaal verkeer kan wel gebruik blijven maken van oprit Venlo-West, oprit Maasbree en oprit Hout-Blerick.
Tunnels
Ook de Roer- en Swalmentunnel zijn dit weekend een nacht dicht. Van vrijdagavond 20:00 uur tot zaterdagochtend 6:00 uur kan er geen verkeer door de tunnels in beide richtingen. Doorgaand verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via de Napoleonsbaan (N273) en lokaal verkeer via de N271.
Deze omleidingsroutes worden aangegeven op informatieborden langs de weg. Rijkswaterstaat verwacht dat de werkzaamheden nauwelijks voor overlast zullen zorgen.Posted in: algemeen, roerdalen, roermond