pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 30, 2015 8:42 am Lees verder →

Dit weekend Solar 2015 in Roermond

imageRoermond – Cinema, is het thema van het Solar Weekend 2015 dat komend weekend is en vandaag start.

Er was eens… elf jaar geleden… aan het eind van de zomer midden in augustus… Een klein feestje aan de Maasplassen in Roermond. Een tijdig dorpje waar duizenden mensen gezellig samen komen. Wat begon als een vooruitstrevend initiatief festival, is uitgegroeid naar een meerdaagse festival met boordevol creativiteit, kleur en love! Het ultieme vakantiegevoel creëer je op de Solar strandcamping en het feestje in het Solardorp.

Life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get. En zo is het maar net! Legendarische woorden van Forrest Gump, ook van toepassing op Solar Weekend 2015! Een wondere wereld vol verrassingen, met elk jaar een ander thema. En dit jaar is dat CINEMA!

Filmisch, extravagant, prachtige decors en moddervette stages. Waan je een filmster, met alle geneugten van dien. Verkleed je als Rambo en storm over het terrein, deel een Wodka Martini met Double O Seven, of duik onder de lakens met jouw eigen Brad Pitt.

De filmwereld bestaat uit duizenden, correctie, miljoenen gelukszoekers. Aankomende zomer ga jij het in levende lijve ondervinden. Solar 2015 wordt vet. Solar 2015 wordt magisch. Solar 2015 is Holly & Bollywood aan de Maasplassen. Dagenlang dansen en drinken, feesten en flirten. Hoorden we jullie vorig jaar niet fluisteren: I’ll be back?

Dit jaar is het alweer de 11e editie van Solar Weekend FestivaL en het is lop 30 + 31 juli en 1 + 2 augustus 2015.

Tijd camping
Donderdag 30 juli 14:00 – maandag 3 augustus 12:00

Tijd festival
Zaterdag + zondag 11:00 – 23:00

Locatie
Het festivalterrein van Solar Weekend ligt aan de Maasplassen bij Roermond. Tijdens het festival wordt rondom Roermond duidelijk aangegeven hoe jij bij het festival komt.Posted in: roermond