pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 16, 2017 2:12 pm Lees verder →

Docent springt voor ogen van leerlingen in Den Bosch van schooldak de dood in: zelfdoding

Roerdalen/Den Bosch – Voor de ogen van leerlingen die naar school kwamen heeft vanmorgen bij het Stedelijk Gymnasium in Den Bosch een docent wiskunde van rond de 50 jaar zelfmoord gepleegd. Dat deed hij door van het dak te springen. De school is volledig afgezet. Voor leerlingen die het zagen gebeuren, is professionele hulp geregeld..
Studenten lopen huilend voor de school. Enige tijd na het incident werden alle scholieren naar huis gestuurd, de lessen van vandaag zijn afgelast.
Volgens leerlingen in diverse media was het een goede leraar die prima les gaf. Aleen was hij erg eenzaam, vertellen meerdere leerlingen. Hij was een aantal jaren gelden gescheiden, aldus media.

Volgens ooggetuigen is de docent wiskunde van de vierde verdieping gesprongen. Na het incident werd de leerlingen opgedragen de rolgordijnen van de klaslokalen dicht te doen.
Wethouder Eric Logister reageert op Twitter geschokt op het nieuws. ‘Zorg gaat uit naar nabestaanden, leerlingen en personeel’, schrijft hij.

De politie wil alleen kwijt dat er iemand zelfmoord heeft gepleegd. Ook de schoolleiding was nog niet bereikbaar voor commentaar en komt later vandaag met een verklaring.Posted in: algemeen, politie, roerdalen