pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 28, 2014 7:28 am Lees verder →

Dode vrouw op Vestdijk Eindhoven is 17-jarige uit Geldrop

Eindhoven, Geldrop, Heeze – Het dodelijk slachtoffer dat zondagavond 26 oktober werd aangetroffen op de Vestdijk in Eindhoven is een 17-jarig meisje uit Geldrop. De aangehouden verdachte is haar 22-jarige ex-vriend uit Heeze.

Bij de politie kwam in de nacht van zaterdag op zondag de melding binnen dat het meisje niet thuis was gekomen na een avond stappen. Door de politie werd deze vermissing direct zeer serieus genomen en er werd een zoektocht opgestart. Aan de hand van de onderzoeksgegevens trof de politie haar lichaam uiteindelijk zondagavond aan op de Vestdijk. Zij is door geweld om het leven gebracht.

Aanhouding
Daarop werd direct een Team Grootschalig Optreden ingericht, waarbij 25 rechercheurs aan de zaak werken. De 22-jarige man uit Heeze meldde zichzelf uiteindelijk rond 20.30 uur op het politiebureau aan de Mathildelaan. Daar werd hij aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek en zal later deze week bij de rechter-commissaris in Oost-Brabant worden voorgeleid.Posted in: politie