pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 30, 2012 9:06 am Lees verder →

Doe mee: Fotowedstrijd: ‘Leve de koningin!’

Roerdalen – ‘Leve de koningin!’ is het thema van de fotowedstrijd rond Koninginnedag van dit jaar. Wat heb jij met onze koningin? Maak een foto waar Beatrix ook op staat of die iets te maken heeft met haar. Je kan natuurlijk ook een foto maken van de viering van Koninginnedag 2012 in jouw land! Stuur ons je foto en maak kans op een Hollands snoeppakket en ons expatboek ‘Je band met Nederland’.
Hoe kan ik meedoen?
Maak een foto Upload deze naar Facebook om hem gelijk te delen met andere Nederlanders in het buitenland! Bekijk de Facebookinstructies in de foto’s onderaan en ga naar de Facebookfanpagina van de Wereldomroep om de foto op het prikbord/wall te plaatsen. Je moet hiervoor een Facebook-account hebben en fan zijn van de Wereldomroeppagina. Kijk voor de Facebook-uitleg even naar de foto’s onder dit artikel. Inzenden via Flickr kan ook: Upload de foto naar de Flickrgroep van de Wereldomroep. Een persoonlijke Flickr-account is hiervoor nodig. Uiteraard kun je de foto ook mailen naar [email protected] De redactie plaatst de foto dan voor je op het web. Schrijf in het bijschrift ‘Fotowedstrijd’, aangevuld met een omschrijving van de plaats waar de foto is genomen en je naam. Let op: maximaal 1 inzending per persoon en de foto moet buiten Nederland gemaakt zijn. De foto verschijnt overigens niet direct in bovenstaande slideshow wanneer je hem hebt ingezonden!
De wedstrijd loopt tot uiterlijk 6 mei. Alle inzendingen zijn te bekijken in de onderstaande slideshow, op Flickr en op Facebook. Op 7 mei kiest de redactie een winnaar. Deze krijgt het fotoboek toegestuurd.
(teaser: FaceMePLS, Struggle for Life, Charles van L.)Posted in: roerdalen