pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 10, 2014 2:10 pm Lees verder →

Donderdag as iedereen welkom bij tv-opnames in Roermond van Kerst met de Zandtovenaar (uitzending met Kerst)

Zandtovenaar_2014

Roermond – Tijdens Kerst met de Zandtovenaar vertelt KRO-presentator Klaas van Kruistum het kerstverhaal uit de Bijbel in Gewone Taal. Dit jaar strijkt het familie-evenement neer op de Markt in Roermond wel donderdag as 11 decemeber en zijn de opnames vanaf 19 uur; iederee is welkom.
Kerst met de Zandtovenaar
Zandtovenaar Gert van der Vijver (foto) brengt het verhaal van de geboorte van Jezus tot leven met indrukwekkende zandtekeningen. Gerenommeerde artiesten als Wudstik, Sandra van Nieuwland, Kris Berry, Niels Geusebroek, Julia van der Toorn, Sharon Doorson, Tangarine en Stevie Ann vertolken traditionele kerstliedjes die perfect passen in dit eeuwenoude verhaal. Ook jonge talenten als trompettist Duco Akkerman, celliste Emma van Schadewijk en winnares van het Junior Songfestival Julia van Bergen leveren muzikale bijdragen tijdens deze bijzondere kerstvertelling. Op donderdagavond 11 december vinden de opnamen plaats, en het programma wordt in de kerstperiode uitgezonden op NPO Zapp en NPO 1.
Voor KRO-presentator Klaas van Kruistum (bekend van programma’s als Zapplive, De Rekenkamer en Checkpoint) is het de eerste keer dat hij als verteller voor een vol marktplein zal staan. Klaas: ‘Best een beetje spannend natuurlijk: in Roermond op de Markt voor duizenden mensen en op tv voor heel Nederland live een verhaal vertellen, maar het is vooral een grote eer. Ik kijk uit naar het moment dat de kerstboodschap, de muziek en de verbazingwekkende tekeningen van de zandtovenaar bij elkaar komen, zodat je helemaal wordt meegenomen in dit bijzondere verhaal van hoop en liefde. Ik heb er nu al zin in!’
Het evenement Kerst met de Zandtovenaar is een jaarlijkse traditie geworden. In 2012 begon het evenement in Gouda, in 2013 vond het plaats in Alkmaar en nu dus in de zuidelijke bisdomstad Roermond. Kerst met de Zandtovenaar wordt georganiseerd door de omroepen KRO en RKK, NPO Zapp, het Nederlands Bijbelgenootschap, de regionale zender L1, bisdom Roermond en de gemeente Roermond. De productie is in handen van The Media Brothers.
Kom naar de Markt in Roermond
Kerst met de Zandtovenaar, een muzikaal kerstspektakel voor de hele familie, wordt opgenomen op donderdag 11 december, van 19.00 tot 20.30 uur, op de sfeervolle Markt in Roermond. Het evenement geldt als de kick-off van het nieuwe winterevenement Winterbreak Roermond dat van 10 december t/m 4 januari duurt. De toegang is gratis.
Uitzendingen
Kerst met de Zandtovenaar, woensdag 24 december en donderdag 25 december om 16.45 uur bij KRO-RKK op NPO Zapp op 3.
Kerst met de Zandtovenaar, vrijdag 26 december om 11.00 uur bij KRO-RKK op NPO 1.
Kijk voor meer informatie op:
www.kerstmetdezandtovenaar.nl
www.facebook.com/kerstmetdezandtovenaar
Kerst met de ZandtovenaarPosted in: roermond