pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 28, 2011 8:40 am Lees verder →

Donderdag in Roermond gratis thema avond over windenergie in Limburg

Roerdalen/Roermond – Na een thema-avond over zonne-energie eerder dit jaar wl men in het Groenhuis in Roetrmond op donderdag 29 september (20 -22 uur) stilstaan bij de mogelijkheden van windenergie. Er zijn twee sprekers uitgenodigd: Har Geenen van Windpark Neer en Leon Huybregts van Coöperatie Zuidenwind.
Har Geenen zal openen met een presentatie over het opwekken van energie uit wind en de vraag aan de orde stellen of windenergie in Limburg economisch gezien een haalbare kaart is. Vervolgens zal hij uit eigen ervaring vertellen over de opzet en totstandkoming van windpark Neer.
Leon Huybregts zal hierna ingaan op de coöperatie Zuidenwind. Deze coöperatie biedt particulieren de mogelijkheid om te investeren in windparken (o.a. het windpark in Neer) tegen een aantrekkelijke rente. Na deze informatie wil men stil staan bij de vraag wat particulieren kunnen doen om in Limburg meer energie uit wind te
produceren. De organisatoren zeggen: “Heb je interesse in wind-energie, denk dan met ons mee. Laten we windenergie in Limburg de wind in de rug geven! Het bijwonen van deze avond is gratis Bezoekers die met de auto komen kunnen deze gratis parkeren op het parkeerterrein van Het Groenhuis.
Kortweg: donderdag 29 september 2011, 20:00 – 22:00 uur
Godsweerderstraat 2
6041 GH ROERMOND
06-17310253.Posted in: roerdalen, roermond