pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 8, 2015 1:07 pm Lees verder →

Drank-controles politie met carnaval in heel Limburg

Limburg – De politie in Limburg zal ook in de dagen voor en tijdens de carnaval verkeerscontroles houden met name gericht op het gebruik van alcohol. Deze controles vinden plaats in de gehele provincie en worden uitgevoerd door het Team Verkeer van de politie Limburg. Dit team controleert vrijwel dagelijks op diverse plaatsen in de regio op overtredingen in het verkeer.

Roerdalen – De medewerkers van het Team Verkeer van de politie zullen gedurende de carnavalsdagen door de hele regio Limburg controles met staande houding uitvoeren. Iedere verkeersdeelnemer zal bij die politiecontrole moeten blazen. Met de alcoholcontroles tijdens de carnavalsdagen wil de politie de verkeersdeelnemer duidelijk maken dat alcohol en verkeer, ook tijdens deze dagen, niet samen kunnen gaan.

Wanneer tijdens een controle bij een ademtest geconstateerd wordt dat er alcohol is gedronken door de bestuurder, wordt op het bureau een ademanalyse gemaakt. Er volgt daarna een bekeuring en eventueel een rijverbod. Bij zwaardere overtredingen wordt de zaak voorgelegd aan het Openbaar Ministerie.

Alcohol en verkeer gaan niet samen, dus regel een BOB en drink niet als je nog moet rijden. Dit vanwege de veiligheid voor u en andere weggebruikers.Posted in: politie, roerdalen