pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 8, 2011 2:54 pm Lees verder →

Drie hennepkwekerijen opgerold: Echt, Posterholt, Susteren

Echt/Susteren/Posterholt – De politie heeft dinsdag en woensdag in totaal drie hennepkwekerijen opgerold in de regio Echt. Rond 17.00 uur viel de politie dinsdag een kantoorpand binnen aan de Bosstraat in Echt. In zes verschillende ruimtes werden in totaal 791 lege henneppotten aangetroffen. Vermoedelijk zijn er al meerdere hennepoogsten geweest en de politie onderzoekt wie daar verantwoordelijk voor is. Er was sprake van diefstal van stroom en de politie kwam dankzij een tip bij de henneppotten uit.

In een woning aan de Rector Meuffelsstraat in Susteren werden woensdag 567 hennepplanten aangetroffen, verdeeld over de 1e verdieping en de zolder. Niemand was in de woning aanwezig waardoor ook de politie hier nog bekijkt wie er verantwoordelijk is voor de plantage. Bij deze kwekerij was er sprake van een gevaarlijke situatie van stroomdiefstal. Dankzij een anonieme tip kwam de politie de kwekerij op het spoor. Hennepplanten en apparatuur zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

In een woning aan de Zwembadweg in Posterholt werden woensdag 72 hennepplanten aangetroffen. Een 46-jarige man uit Posterholt is in de woning verhoord en de politie maakt een proces-verbaal op. Er was geen sprake van diefstal van stroom. De planten bevonden zich op de eerste verdieping van de woning. Ze zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.Posted in: politie, roerdalen