pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 12, 2016 1:07 pm Lees verder →

Drie mannen aangehouden na diefstal auto

Eindhoven en Asten – De politie hield zaterdagavond 10 december op de A67 onder Asten drie Duitsers aan. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij diefstal van een auto eerder die avond op de Oberonstraat in Eindhoven.

Na een melding van diefstal van een auto op de Oberonstraat in Eindhoven gingen agenten zaterdagavond poolshoogte nemen. Een 25-jarige automobilist uit het Belgische Balen en zijn bijrijder zouden rond 19.15 uur op de Oberonstraat bedreigd zijn met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp door drie mannen. Zij moesten hun auto afstaan. Hierop zouden de daders met het gestolen voertuig met Duits kenteken en nog een andere Duitse auto zijn vertrokken. De gewaarschuwde politie keek op basis van de kentekens uit naar de twee Duitse voertuigen. Agenten zagen de auto’s over de A67 richting Venlo rijden en gingen er achteraan. De voertuigen werden op de snelweg onder Asten door de politie aan de kant gezet. Drie Duitse mannen van 39, 39 en 32 jaar, werden aangehouden. De auto’s zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Eén rijbaan van de snelweg werd tijdelijk afgezet in verband met de aanhoudingen. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Getuigen
Heeft u zaterdagavond rond 19.15 uur op de Oberonstraat in Eindhoven iets gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met dit incident? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om uw melding te doen via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.Posted in: algemeen, politie