pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 24, 2010 5:27 pm Lees verder →

Drie nieuwe wethouders Roerdalen bekend met voor de hand liggende en verrassende keuzes

Roerdalen – De nieuwe regeringsploeg in Roerdalen – de coalitie van CDA, VVD en Lijst Nissen – heeft volgens de krant van 24 maart 2010 de zaken rond.
Tesamen hebben zij 10 van de 19 zetels. Zoals te verwachten viel gaat elke partij een wethouder leveren. Bij het CDA is dat fractieleider Chrit Wolfhagen, zoals te verwachten was. Eveneens in de lijn der verwachting lag de wethouderskeuze bij de VVD in de persoon van Herman Nijskens. Hij is de enige overgebleven wethoouder van het vorige college, waar hij o.a. de portefeuille financien beheerde. De andere drie wethouders die niet meer terugkeren op hun post zijn: Jan Geraedts (loco) en niet herkozen als raadslid bij Roerstreek Lokaal!, Jo Reijnders (Jongerenpartij) niet verkiesbaar, en Henk van der Linden wel herkozen als raadslid bij Roerstreek Lokaal!
Verrassend is de keuze bij lijst Nissen. Daar is Jan Teuwen als wethouder voorgedragen. Hij is voormalig directeur van de Huishoudschool in Posterholt en laatselijk bekleedde hij een landelijke en eindverantwoordelijke inpecteursfunctie bij het ministerie van onderwijs.
Jarenlang was Jan Teuwen , afkomstig uit Herten maar al sinds jaar en dag wonend in Posterholt, dirigent van het Posterholts Gemengd Koor. Thans is hij nog altijd ook dirigent van zangvereniging Vriendenkoor uit Echt.
In de krant van 23 maart wordt de mogelijkheid open gehouden van een gedoogsteun voor het nieuwe college van B en W van de nieuwe fractie (1 persoon) Democraten Roerdalen. Het nieuwe raadslid Smits van deze partij is echter met vakantie en heeft voor zover bekend nog niet gereageerd.
Overigens is met de keuze van deze drie wethouders duidelijk een ‘wisseling van de wacht”: tot nu toe regeerde Roerstreek Lokaal! en de Jongerenpartij, samen met de VVD.
Alle fracties hadden zich overigens vooraf uitgesproken voor 4 in plaats van 3 wethouders maar wel full-timers.
Op donderdag 8 april – aanvang 19 uur en live bij OR6 – is de wethouderverkiezing te volgen.Posted in: roerdalen