pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 23, 2016 12:29 pm Lees verder →

Drie verdachten met hennep aangehouden

Heeze – De politie hield vorige week zaterdagmiddag rond 16.30 uur drie mannen aan op de Geldropseweg. Het gaat om twee mannen (22 en 21 jaar oud) uit Leende en een 20-jarige man uit Geldrop.

Het drietal viel surveillerende agenten op toen zij hen zagen rijden in een personenauto op de Geldropseweg. Er werd nogal agressief gereden en de bestuurder droeg geen gordel. Daarop besloten de agenten de auto en de inzittenden te controleren. De bestuurder voldeed aan het stopteken dat hij kreeg.

Hennep
Toen de collega’s de identiteit van de inzittenden controleerden roken ze een sterke hennepgeur in de auto. Daarop werden de mannen uit de auto gehaald om deze te doorzoeken. In het voertuig vonden de collega’s enkele tientallen grammen softdrugs en een ijzeren staaf.

Toen de agenten het drietal wilde aanhouden gingen zij hevig in verzet. Bij één van hen is uiteindelijk pepperspray gebruikt om hem onder controle te krijgen. Een andere verdachte probeerde te vluchten, maar kon door ter assistentie opgekomen collega’s alsnog aangehouden worden. Het drietal is uiteindelijk overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn ze in verzekering gesteld voor verder onderzoek.Posted in: algemeen, politie