pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 11, 2012 4:56 pm Lees verder →

Drie vrachtauto’s betrokken bij ongeluk A67

Maasbree – Bij een ongeluk donderdagochtend op de A67 ter hoogte van Maasbree in rijrichting Eindhoven waren drie vrachtauto’s betrokken toen ze in de staart van een file op de A67 op elkaar botsten. Vermoedelijk merkte de bestuurder van een vrachtwagen de file te laat op, waardoor hij frontaal achterop de file in reed. Hierdoor raakte de bestuurder van de vrachtwagen met beide benen bekneld in de cabine van zijn voertuig. De twee andere vrachtwagens konden niet meer uitwijken en botsten vervolgens op de voor hen botsende vrachtauto. Hierbij is een vrachtwagen geschaard en dwars over de rijstroken komen te staan. De vrachtwagens waren niet geladen met gevaarlijke stoffen.

De bestuurder van de eerste vrachtwagen, een31-jarige man uit Venlo, is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Een traumahelikopter heeft geassisteerd en de man is met een beenbreuk per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.
Er is een persoon gewond is geraakt bij dit complexe verkeersongeval. De materiële schade aan de betrokken voertuigen is groot.
Omstreeks half twee werd de A67 weer vrijgegeven voor verkeer.Posted in: Geen categorie