porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 7, 2011 3:47 pm Lees verder →

Drie vragen aan wethouder Teuwen (Roerdalen) over de Wmo-raad

De gemeente is op zoek naar leden voor de Wmo-raad?
Ja, dat klopt! De kern van de Wmo is te zorgen dat iedereen zo lang mogelijk de regie kan houden over zijn of haar leven en kan blijven meedoen aan het maatschappelijke verkeer. Wij zoeken daarom mensen met een breed maatschappelijk netwerk die weten wat er leeft in hun omgeving en dat durven te vertegenwoordigen. Mensen met, al dan niet in professionele zin, ervaring op het gebied van maatschappelijke ondersteuning en welzijn die mee willen denken over het grote geheel van maatschappelijke ondersteuning.

Wat doet de Wmo-raad?
De Wmo-raad geeft de gemeente gevraagd en ongevraagd advies over het beleid dat de gemeente ontwikkelt en uitvoert voor de Wmo. Centraal binnen dit beleid staat zo lang mogelijk de regie behouden over het eigen leven en blijven meedoen aan het maatschappelijk verkeer. Met speciale aandacht voor ouderen, jeugd, mensen met een beperking, mantelzorgers en vrijwilligers. Naar vertegenwoordigers van onder andere deze doelgroepen zijn we nu op zoek. Het werk voor de Wmo-raad kost u ongeveer 2 uur per week.

Waar vind ik meer informatie?
Voor informatie over deze vacatures kunt u contact opnemen met Theo Gielen, telefoon: (0475) 538 888. Uitgebreidere informatie over het Wmo-beleid en de functieprofielen staat op de pagina Vacatures op deze website.Posted in: roerdalen