pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 23, 2011 4:50 am Lees verder →

Driedubbele moord Maasmechelen: motorbende-leden Outlaws

Roerdalen/Eisden – De drie mannen die vrijdagavond doodgeschoten zijn en nadien gedumpt in een bestelwagen in Eisden-Dorp (Maasmechelen, net over de grens bij Maastricht), woonden in Maasmechelen, Lanklaar (Dilsen-Stokkem) en As. Ze waren lid van de motorbende Outlaws.

De 52-jarige man uit Lanklaar en de 58-jarige man uit As waren zeker lid van de Outlaws, terwijl de jongeman uit Maasmechelen een sympathisant was. Het parket van Tongeren en de federale gerechtelijke politie van Tongeren voeren het onderzoek naar de driedubbele moord, maar op medewerking van leden van de motorbende hoeven ze niet te rekenen, want die beroepen zich op hun omerta of zwijgplicht.

De drie waren vermoedelijk vrijdagavond afgezakt naar de openingsreceptie van een bandencentrale aan de Industrielaan in Maasmechelen, waarvan de zaakvoerder een Hell’s Angel is. Mogelijk zijn ze daar neergeschoten, want een buurtbewoner hoorde een tiental schoten.

Bij het bedrijf van de bandencentrale is bovendien een sporenonderzoek verricht, waarbij onder meer bloedsporen en een kogelinslag in de wand van de loods zijn gevonden. De drie lichamen werden nadien in de Citroën Berlingo van de man uit Lanklaar vervoerd naar het kanaal Zuid-Willemsvaart, waar het voertuig in het water werd gedumpt. In Maasmechelen hebben de Outlaws een clublokaal.Posted in: politie, roerdalen