pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 29, 2016 10:05 am Lees verder →

Drugsafval?: Onderzoek naar uitgebrande vrachtauto

Tungelroy – Naar aanleiding van een brandende vrachtauto woensdagavond, heeft de politie onderzoek ingesteld naar de lading. Er wordt ernstig rekening mee gehouden dat er sprake is van goederen die gebruikt worden voor de productie van synthetische drugs. Nader onderzoek moet duidelijkheid geven wie er verantwoordelijk is voor de dumping.

Woensdagavond rond 20.00 uur kregen de hulpdiensten melding van een brand in het buitengebied bij de Tungelroyse beek. Het bleek te gaan om een brandende vrachtauto en er werden meerdere explosies waargenomen. De brandweer heeft er voor gekozen om afstand te houden in verband met de veiligheid en het voertuig gecontroleerd te laten uitbranden.

Technisch onderzoek
Donderdagochtend is er door medewerkers van de Forensische Opsporing samen met een adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer en experts van het Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) onderzoek ingesteld naar de lading van de vrachtwagen. Het LFO geeft veiligheidsadviezen bij risicovolle opsporingsonderzoeken waarbij gevaarlijke stoffen betrokken zijn of doet daar zelf het opsporingsonderzoek indien dit alleen met speciale bescherming bijvoorbeeld kan. De LFO verricht haar werkzaamheden vooral gericht op veiligheid én opsporing.

Bij dit sporenonderzoek is ook gekeken naar de herkomst van het voertuig en de directe omgeving onder de loep genomen. Agenten zullen daarnaast donderdag een buurtonderzoek verrichten. De uitgebrande vrachtauto zal vanmiddag worden geborgen door een sleepdienst.

Getuigenoproep
De politie zoekt in het bijzonder getuigen die informatie kunnen geven hoe de vrachtauto op de Hulsweg is gekomen. Deze weg is slechts vanuit enkele wegen te bereiken, mogelijk dat u dus de vrachtauto heeft zien rijden in deze omgeving woensdag. Wellicht zelfs de vrachtwagen in combinatie met andere auto’s of personen. Heeft u informatie over deze zaak van de aangetroffen vrachtauto, dan vragen wij u om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44. Of doe online melding via de website van de politie.

Wie heeft iets gezien?Posted in: algemeen, politie