porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 4, 2015 5:29 pm Lees verder →

Drugslab Brunssum ontmanteld met 200.000 euro contanten

Brunssum – De politie heeft op een terrein aan de Slesingerstraat in Brunssum diverse producten aangetroffen die verband houden met de vervaardiging van XTC. Daarnaast is een groot geldbedrag en een wapen aangetroffen.

Sinds zondag 1 maart is de politie in samenwerking met Ministerie van Defensie bezig met een zoekactie in de woning en diverse loodsen op het terrein. Op dit moment is daar onder andere 55 kilo XTC aangetroffen en 45 vaten met XTC afval. Daarnaast trof de politie een geldbedrag van ruim 200.000 euro aan en een afgebroken productieplaats van XTC in een van de loodsen op het terrein. Ook werd er een wapen met munitie aangetroffen. Daarnaast werden er stempels van tabletteermachines aangetroffen, een onbekende hoeveelheid MDMA olie en 74 liter aceton. Twee bewoners zijn aangehouden en zitten op dit moment nog vast. Ze worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

Ondermijningsteam
De actie sluit aan bij de sturing op de gezamenlijke aanpak om als overheid de ondermijnende criminaliteit een halt toe te roepen. Een van de grote gevaren voor de Nederlandse samenleving is namelijk de vermenging van onder- en bovenwereld. Dit heet ondermijning, waarbij het gaat om Illegale activiteiten die bijna niet zijn uit te voeren zonder gebruik te maken van legale diensten zoals transport, opslag, financiën, vergunningen en huisvesting. Het ondermijningsteam werkt integraal samen met gemeenten, provincies, bedrijven/instanties, justitie in het buitenland, bijzondere opsporingsdiensten en burgers. Elke interventie raakt en verstoort dit soort criminele samenwerkingsverbanden.Posted in: politie