pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 21, 2016 8:30 am Lees verder →

Drukte nu weer verwacht bij aanvraag paspoort of ID-kaart

Roerdalen – Veel ouders hebben vlak voor 1 januari 2012 een paspoort of identiteitskaart aangevraagd voor hun kinderen.

Vanaf dat moment was het namelijk niet meer mogelijk om een kind bij te schrijven in het paspoort van een volwassene. Nu zijn we vijf jaar verder en verlopen de toen aangevraagde paspoorten en identeitskaarten allemaal tegelijk. De gemeente verwacht daarom dat veel mensen in november en december 2016 een nieuw reisdocument zullen gaan aanvragen. Heeft u ook een nieuw reisdocument nodig? Maak dan op tijd een afspraak!

Afspraak maken
Een afspraak maken kan via Plan een afspraak. Volg de aanwijzigen op het scherm. U kunt ook bellen met een van de medewerkers van het Servicepunt Roerdalen: (0475) 538 888. U kunt niet zonder afspraak naar het gemeentehuis komen.

Wat heeft u nodig?
Voor het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart heeft u een goed lijkende pasfoto nodig die voldoet aan de eisen. Verder moet u een eerder afgegeven reisdocument meenemen of een ander identiteitsbewijs. Kinderen tot 12 jaar hebben een schriftelijke toestemming van de ouders of voogd nodig. Neem ook uw pinpas of contant geld mee.Posted in: algemeen, roerdalen