pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 16, 2012 1:33 pm Lees verder →

Drukte op Floriade 2012 Venlo : extra bezetting kassa’s en hoge waardering

Venlo – De organisatie van Floriade 2012 te besloten heeft 10 extra werknemers in dienst genomen om de grote vraag naar tickets en online-boekingen bij te kunnen houden. De afgelopen week is gebleken dat de vraag zo groot is geworden dat dit nodig was vanwege de grote interesse. Niet alleen de aanvragen van groepsbezoeken uit het buitenland zijn meer dan boven verwachting, ook de belangstelling uit Nederland overtreft de verwachtingen. .
Paul Beck, algemeen directeur Floriade 2012: “We zijn meer dan tevreden als we de eerste 10 dagen evalueren. Vooral de vraag naar kaarten en seizoenspassen is enorm”.
De meningspeiling onder honderden bezoekers eke dag laten ook goede tot prima cijfers zien. De bezoeker waardeert een bezoek aan de Floriade met maar liefst een 9 als rapportcijfer. En 90% geeft aan de Floriade aan te bevelen aan vrienden en/of familie. “Deze hoge waardering komt zelden voor in onze branche. Een groter compliment aan de mensen die werkzaam zijn op het park is er niet”, aldus directeur van Floriade 2012.Posted in: Geen categorie