pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 23, 2012 5:51 pm Lees verder →

“Dubbel” gepakt bij rijden onder invloed in Roermond en Linne

Roermond / Linne – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee bestuurders aangehouden die teveel hadden gedronken. Een van hen zat in eerste instantie als bijrijder in de auto, maar ging later met de auto rijden terwijl hij ook onder invloed was. Het gaat om een 25-jarige man uit Roermond en een 22-jarige man uit Maasbracht.

De automobilist uit Roermond werd rond half drie betrapt op de Maastrichterweg in zijn woonplaats. Hij reed binnen zijn weghelft van links naar rechts en bleek na een stopteken teveel gedronken te hebben. De man uit Maasbracht zat als bijrijder bij hem in de auto en kreeg een rijverbod opgelegd. De auto waarin ze zaten bleef achter in de berm, waarna de agenten met de bestuurder uit Roermond naar het bureau gingen. Even later bracht een andere politiepatrouille daar de man uit Maasbracht binnen; hij was toch in de auto gestapt en gaan rijden. Op de Veestraat in Linne werd hij betrapt.

Tegen beide mannen maakt de politie proces-verbaal op. Ook het rijbewijs van het duo is ingevorderd.Posted in: politie, roermond