pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 13, 2016 6:03 pm Lees verder →

Duitse tv stopt met Stadlshow : kijkcijfers slecht

image

Roerdalen – Zo snel en abrupt Andy Borg (foto) als presentator van de Stadl aan de kant werd gezet door de zenders, zo snel verdwijnt nu ook het opvolgende programma Stadlshow met de nieuwe presentatoren. Enige uitzondering: met oudjaar een keer terug op tv.
In september 2015 werd het programma Stadlshow de opvolger van Musikantenstadl. De kijkcijfers waren toen niet heel erg goed, met 2,5 miljoen kijkers in Duitsland. Op oudejaarsavond was de tweede uitzending en die behaalde 2,81 miljoen kijkers, een stuk minder dan vorig jaar toen Silverstadl met Andy Borg rond de vier miljoen kijkers had. Aldus meldt Schlagerprimeur ook.

De zenders waren niet tevreden met de kijkcijfers en ze hebben nu bekend gemaakt dat de Stadlshow in deze vorm niet meer verder zal gaan. Wel wordt er een nieuwe aflevering gemaakt op oudejaarsavond 2016 en 2017. Presentatrice Francine Jordi reageerde op dit nieuws op haar facebook:”Mijn lieve kijkers , de televisiezenders hebben besloten dat de reguliere uitzendingen van de Stadlshow niet verder gaan. Ik wil de ORF, BR/ARD en SRF bedanken voor het vertrouwen en de kans die ze me hebben gegeven. Ook een dankjewel voor het hele stadlshow-team die voor, achter, op en naast het podium hebben gestaan. Het was een eer en plezierig met jullie samen te werken.”

Hiermee komt er een einde aan een televisieprogramma dat in 1981 onder de naam Musikantenstadl begon en tot 2006 werd gepresenteerd door Karl Moik. Van 2006 tot 2015 nam Andy Borg de presentatie over. In september en december 2015 heette het programma Stadlshow en werd het gepresenteerd door Alexander Mazza en Francine Jordi.Posted in: roerdalen