pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 4, 2015 12:13 pm Lees verder →

Duitser ramt politieauto op A2

Roermond – Een 29-jarige man uit het Duitse Remscheid is zaterdag 3 januari aangehouden nadat hij weigerde te stoppen voor de politie en met zijn auto een politiewagen had geramd. De agent die er nog inzat, raakte niet gewond.

De politie kreeg rond 17.30 uur de melding dat de automobilist met lage snelheid en zonder verlichting op de A2 richting Eindhoven reed. Agenten zijn op de snelweg gaan zoeken en zagen de man ter hoogte van knooppunt Leenderheide rijden. De auto voerde inderdaad geen verlichting en reed zo’n 80 km/u. Ze zijn er achteraan gegaan en wilden hem bij knooppunt Batadorp over de A58 richting Tilburg laten rijden, om hem vervolgens bij de eerstvolgende afslag Best te laten stoppen. De man leek de agenten te volgen, maar reed bij de splitsing op het allerlaatste moment toch de A2 richting Den Bosch op.

Aanhouding
De agenten zijn er weer achteraan gegaan en dwongen hem op de A2 de afrit Best-West te pakken. Bovenaan de afrit stond op dat moment een opvallende politiewagen met zwaailicht en sirene, bedoeld om de auto te laten stoppen. In de wagen zat nog een politieman. De Duitser trok zich hier echter niets van aan en ramde de politiewagen. Daarna reed hij met zijn beschadigde auto over de Ringweg in de richting van Oirschot en belandde daar tegen een lantaarnpaal. Hij is in zijn auto aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Bron: politiePosted in: politie, roermond