porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 19, 2012 5:23 pm Lees verder →

Dvd van de dorpsfilm “Montfort in het voorjaar van 1962” binnenkort verkrijgbaar (ook op OR6 fragmenten op 4 nov)

Roerdalen – Bij voldoende voorinschrijvingen zal de Heemkundevereniging “Roerstreek” in samenwerking met de schutterij St. Urbanus uit Montfort binnenkort een dvd op de markt brengen van filmbeelden, welke in 1962 in Montfort werden opgenomen door cameramensen van de filmer J.Adolfs.
De film geeft een prachtig tijdsbeeld van personen en verenigingen uit het dorpsleven van 1962.
De originele film is in het bezit van schutterij St. Urbanus.

De film wordt nu met een professionele TR3HD film-transfermachine gedigitaliseerd, daarna filmtechnisch bewerkt en voorzien van commentaar. De achtergrondmuziek voor deze film wordt gecomponeerd door Kerani. Nadat 100 voorinschrijvingen zijn ontvangen wordt de Dvd uitgegeven.
De opbrengst is bestemd voor de heemkundevereniging “Roerstreek” en schutterij St. Urbanus.

Voor de inwoners van Montfort een unieke gelegenheid om kennis te maken met het dorpsleven uit 1962. De ouderen onder u zullen vele familieleden, vrienden, kennissen, collega’s etc. weer herkennen. De cameraman maakt een ronde door het dorp en maakt o.a. opnames in en bij het gemeentehuis, Catharinakerk, kleuterschool, jongensschool, meisjesschool, verder van een bejaardenbijeenkomst, een brandweeroefening van de vrijwillige brandweer, een repetitie van het jongenszangkoor in de kerken bezoek aan een schietoefening van de schutterij.

De cameraman volgt verder tientallen dorpsgenoten tijdens hun dagelijkse bezigheden.Als slot maakt hij opnames van een optocht door het dorp met o.a. fluit- en trommelkorps Excelsior, de schutterij St. Urbanus, klaroen- en tamboerkorps, boerinnenbond, de brandweeren leden van een wandelclub.

Fragmenten uit deze film worden op zondagmorgen, 4 november a.s. vertoond op “OR6”,(digitaal kanaal nr.41) van de lokale omroep van de Roerstreek tijdens het ochtendprogramma “Sjpek mit Eier” dat om 11:00 uur begint. Op de website van OR6 kunt u tevens herhalingen van dit programma zien.
Bij ontvangst van voldoende vóór-inschrijvingen kunnen de Dvd’s op zondagmorgen, 2 december a.s. tussen 10:30 uur en 12:30 uur afgehaald worden in café Thissen, Kerkstraat 5a te Montfort.

Na 2 december wordt de dvd tevens in Montfort verkocht.Posted in: roerdalen