pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 19, 2015 8:03 am Lees verder →

ECI Roermond: Extra geld, nieuwe structuur en directeur moet weg

Roermond – Cultuurfabriek ECI in Roermond krijgt een andere beheersstructuur waarbij cultuur, horeca en exploitatie van het gebouw gescheiden worden.
Daarnaast krijgt ECI eenmalig 1,9 miljoen extra subsidie om een nieuwe start te maken en moet de huidige directeur vertrekken; zijn contract wordt niet verlengd.
Het contract van huidig directeur René Lebens, dat 31 maart afloopt, wordt niet verlengd, zo heeft de Raad van Toezicht besloten die thans nog uit 1 persoon bestaat. Het nieuwe organisatiemodel vraagt om een ander type directeur die alleen voor het culturele deel verantwoordelijk is.
Die moet alleen lokaal te werk gaan. De bovenregionale functie wordt alleen nog gehandhaafd voor grotere exposities. (1 tot 2 keer per jaar)
Directeur Rene Lebens laat op L1 weten te betwijfelen of de nieuwe structuur werkt en hij zei eerder verwacht te hebben dat zijn contract niet verlengd zou worden. Hij zei ook dat hij het tekort steeds meer heeft teruggedrongen en dat er minstens 5 jaar nodig is om goed te draaien.Posted in: roermond