pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 14, 2015 1:24 pm Lees verder →

Een overvaller Velden aangehouden

Velden – Politieagenten hebben donderdagmiddag rond 16.00 uur op de Schandeloseweg een man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de woningoverval op donderdagmorgen. De zoektocht naar de overige verdachten wordt voortgezet.
De verdachte droeg geen wapen bij zich. Ook de gezocht BMW is niet aangetroffen. De aangehouden verdachte is overgebracht naar het politiebureau.Mocht u eventuele verdachte personen of de gezochte BMW zien, dan verzoekt de politie om info.

Onderzoek
In en rondom de woning aan het Hasselt die werd overvallen is de politie bezig geweest met technisch onderzoek. In de omgeving van de woning is vkleding aangetroffen. De Forensische Opsporing heeft de kledingstukken veiliggesteld. De kleding wordt nader onderzocht om een mogelijk verband met de overval te kunnen vaststellen of uitsluiten.

Een busje, dat op de oprit van de woning stond, is ook in beslaggenomen en afgevoerd. De politie gaat onderzoeken of de overvallers dit busje mogelijk hebben gebruikt bij de overval op de woning.

Woningoverval
Donderdagmorgen rond 10.30 uur kreeg de politie de melding van een overval op een woning aan Hasselt. Beide bewoners die in het pand aanwezig waren werden bedreigd door meerdere verdachten. Een van de bewoners is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De andere bewoner is niet gewond geraakt bij de overval.

Op dit moment is nog niet duidelijk of bij de overval iets is buitgemaakt. Bij de komst van de politie sloegen de overvallers op de vlucht. Twee verdachten vluchten vervolgens te voet via het veld in. De politie startte de achtervolging en loste daarbij een waarschuwingsschot. De andere verdachten zijn gevlucht in een blauwe BMW met kenteken 67-SV-G4. Het gebied rondom de woning is daarop ruim afgezet door de politie, die vervolgens een Duitse politie helikopter en politiehonden inzetten om de verdachten op te speuren.Posted in: politie