pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 7, 2010 2:34 pm Lees verder →

Een zware en zwarte dag met een eis van 24 jaar cel

Roerdalen/Baexem – Een zware en zwarte dag voor de familie van Faddal H. in Baexem. Het OM eiste vrijdag 5 nov 2010 voor de rechtbank in Roermond liefst 24 jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen de man die verdacht wordt van moord op zijn 8-jarige dochter Soukaina. De moeder van Soukania stuurde een brief naar ‘Hart van Nederland’: “Geen van ons heeft het op kunnen brengen om bij de zitting aanwezig te zijn. Wij zijn blij met de strafeis die aan de dader is opgelegd, maar beseffen ons tegelijkertijd ook dat geen straf hoog genoeg zal zijn om de pijn en het verdriet dat ons is aangedaan weg te nemen. Wij, maar vooral Soufian hebben levenslang. De hel waar die jongen doorheen is gegaan, de herinneringen en de littekens waar hij de rest van zijn leven mee zal moeten leven zijn met geen pen te beschrijven”.

De feiten: tegen Faddel H. uit Baexem is dus een gevangenisstraf van 24 jaar en tbs met dwangverpleging geëist tegen Faddal Hajali wegens de moord op zijn dochter Soukaina Hajali (8) en poging tot moord op zijn zoon Soufiam Hajali (10) in de nacht van 11 op 12 februari 2010 in hun woning aan het Genroyhof in Baexem.
.

Faddal sneed de keel van beide kinderen door. De zoon overleefde de aanval. Faddal verklaarde eerder zich niets van het familiedrama te kunnen herinneren.

Volgens officier van justitie Toine van de Ven is wraak op zijn vrouw het motief van Faddal H. Zij stuurde hem op de avond van het familiedrama een e-mail waarin ze kenbaar maakte de relatie te willen verbreken. H. raakte daardoor zo over zijn toeren, dat hij een briefje schreef waarin hij aankondigde zijn vrouw zoveel pijn en verdriet te doen dat ze dat de rest van haar leven met zich zou meedragen. Het briefje werd teruggevonden in de kamer van zijn dochter. Beide kinderen waren nog wakker toen H. hun kelen doorsneed. De zoon heeft de moord op zijn zusje bewust meegemaakt.

Dat H. eerder is veroordeeld voor poging tot doodslag in relationele sfeer, woog voor de officier zwaar mee om de eis te bepalen op 24 jaar cel en tbs. “U heeft uw recht om in de samenleving te verblijven, bijna volledig verspeeld”, hield hij H. voor.

De rechtbank doet op 19 november uitspraak.Posted in: roerdalen, roermond