pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 12, 2016 1:04 pm Lees verder →

EenVandaag: kwart oud V&D-ers heeft al een nieuwe baan

Roerdalen – Veel voormalige V&D medewerkers zijn vrij positief gestemd over hun baankansen, zo blijkt uit onderzoek van het tv-programma EenVandaag onder 600 ex-personeelsleden van de winkelketen.

Een kwart (25%) van de ondervraagden geeft aan al een baan gevonden te hebben. Zes op de tien (62%) deelnemers aan het onderzoek zijn drie weken na het faillissement nog werkloos, maar van hen verwachten zeven op de tien (70%) binnen zes maanden een baan te hebben.

Met name de jongere personeelsleden tot 45 jaar hebben het vaakst een nieuwe baan. Vanaf 45 jaar zijn ondervraagde oud-werknemers iets minder positief over hun baankansen.

De helft (51%) van de werkzoekenden verwacht een kans te maken in de detailhandel. Naast de detailhandel zien voormalige V&D-medewerkers ook kansen op werk binnen de sector horeca & toerisme, de administratieve sector en marketing & reclame. De helft (48%) overweegt omscholing naar een andere functie om de kansen op een baan te vergroten. Een derde (33%) zou ook genoegen nemen met een minder uitdagende functie.

Op de vraag welke factoren een rol hebben gespeeld bij het faillissement, noemen de ondervraagde ex-personeelsleden vooral de koers van de voormalige eigenaar Sun Capital (85%), het veranderend koopgedrag van consumenten (77%) en de indeling en het assortiment van de winkelketen (71%).

Veel vertrouwen in doorstart
Driekwart (75%) van de oud-werknemers geeft aan dat ze tot het laatste moment dachten dat V&D een doorstart zou maken. Slechts een derde (36%) van de medewerkers was al voor het faillissement begonnen met solliciteren.Posted in: algemeen, roerdalen