pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 6, 2014 11:36 pm Lees verder →

Eerste scheurtje in coalitie: Van der Linden stapt uit fractie Roerstreek Lokaal!

Roerdalen -her eerste scheurtje in de kakelverse coaltie Roerdalen is er. Raadslid en ook tot voor enkele jaren geleden oud-wethouder Henk van der Linden (St. Odilienberg) en recentelijk op 19 maart in Roerdalen opnieuw gekozen tot gemeenteraadslid 2014-18 verlaat -koud gekozen in die fractie – al weer deze fractie van Roerstreek Lokaal! Hij kan zich niet vinden in de keuze voor de kandidaat-wethouders van de nieuwe coalitiepartijen Roerstreek Lokaal!, CDA en PvdA.
Vooral het gegeven dat zijn eigen fractievoorzitter en lijsttreker Jan den Teuling van Roerstreek Lokaal! volgens Van der Linden een wethouderspost wil bekleden, stelt hem teleur. Volgens Van der Linden had Den Teuling in oktober nog aangegeven een wethouderspost niet te ambiƫren maar hij is nu daarop afgelopen tijd terug gekomen terwijl hij in oktober aangaf inderdaad geen kandidaat te eilldm zin voor een eventueel wethouderschap.
De daadwerkelijke kandidaat-wethouders voor het college in Roerdalen worden naar verwachting deze week bekendgemaakt.
Of Van der Linden nu verder gaat als persoonlijke lijst verder gaatvof aansluiting zoekt bij een andere partij is nu nog onbekend, maar hij heeft gezegd snel daarover duidelijkheid te verschaffen. Zijn voorkeur gaat vooralsnog niet uit naar een eenmanspartij.
Met het vertrek van Van der Linden is Roerstreek Lokaal niet langer de grootste partij (na inlijving van het grootste deel van de Jongerenlijst) oorspronkelijk scoorde men evenveel als het CDA: 6 zetels ( met 1 zetel winst voor het Cda) Nu is Roerstreek lokaal met 5 zetels partij nummer twee wua mankracht. Deze twee grootste partijen vormen samen met de PvdA de nieuw coalitie met dan nu 6 plus 5 plus 1 zetel van de in totaal 19. Later op deze plek meeer over de vier nieuwe wethouders,wier kandidatuur wij als Roerdal Journaal zondagavond uit betrouwbare bron van diverse kanten uit het politieke circuit vernomen hebben.Posted in: roerdalen