pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 10, 2016 3:18 pm Lees verder →

Eerste suiker-afkick-kliniek ter wereld kn Amsterdam geopend

Roerdalen – Het Roerdal Journaal waarschuwde er al vaker voor: Nederland is suikerverslaafd. 80 procent van de Nederlanders krijgt te veel suiker binnen. Vaak zonder het te weten, want de zoete verleider is overal. In de kiosk, op het werk en in ons eten. Daar wil het Diabetes Fonds iets aan doen.
Met de opening van de eerste Suiker Afkickkliniek ter wereld heeft het Diabetes Fonds een primeur in handen. In de kliniek op de Leidsestraat 46 in Amsterdam kan iedereen zich zonder afspraak laten voorlichten.

Aan de hand van onder andere een bodyscan komen bezoekers alles te weten over suiker en de werking hiervan op het lichaam. De pop-up (= tjdeljke) kliniek is geopend t/m 13 november.

Wie veel suiker eet, wil meer
Suikerrijk eten werkt verslavend en daar spelen fabrikanten goed op in. Dranken, ontbijtgranen en tomatensaus kunnen bijvoorbeeld enorm veel suiker bevatten.

Gevaarlijk, want teveel suiker leidt tot overgewicht en een toename van vetten in de lever en in het bloed. Dat maakt het lichaam minder gevoelig voor insuline en kan oableiden tot diabetes type 2.Posted in: algemeen, roerdalen